Svatební agentura – svatba s organizací

Plánujete si velký, jedinečný a nezapomenutelný den, kdy vaší lásce dáte oficiální podobu? Chystáte svatbu, na kterou budou dlouho ještě všichni vzpomínat, ale nevíte, jak to všechno zařídit? Nebo prostě jen potřebujete poradit ve věcech kolem přípravy a průběhu svatby, protože vám nezbývá čas? Od toho jsou tady svatební agentury, které celý ten kolotoč příprav převezmou za vás.

Pro koho jsou svatební agentury

Pokud nemáte v plánu komorní obřad jen v přítomnosti svědků, ale plánujete-li si tradiční nebo větší originální svatbu, pak vám může být nápomocna svatební agentura. Stále totiž roste zájem o služby těchto agentur, protože svatba je natolik důležitou událostí, že jí předchází spoustu svatebních příprav a náročné organizace… Hodí se nejen pro ty, kteří mají svou určitou představu o svatebním dni a potřebují doladit detaily, ale ocení ji hlavně ti, kteří jsou maximálně pracovně vytížení. Komu by se nelíbilo vychutnávat si jen nesmazatelné okamžiky bez stresu a napětí?

Co všechno předchází svatbě

Při pohledu na nevěstu a ženicha si málokdo dokáže představit, co všechno svatebnímu dni předcházelo.
Jedná se o vyřízení všech potřebných úředních formalit – tzn. zajistit si termín svatby, zajít na matriku a domluvit se s příslušnou svatební síní.

Nechte si svou svatbu zorganizovat

Předností svatebních agentur je zajištění svatebního koordinátora. Je to člověk, který vás doprovází už od počátku při plánování všech svatebních příprav. Během samotné svatby pak dohlíží na plynulý chod celého svatebního dne. Stará se např. o vyzvednutí kytice, nazdobení auta, nezapomene na doklady, prstýnky, zná svatební tradice, může se starat o zábavu dětí, hostů, dohlíží na číšníka.. Stane se vám blízkou osobou, proto je důležitá vzájemná sympatie a důvěra už na počátku.

Jak to bude probíhat…

Svatební agentura sídlí téměř v každém větším městě – při výběru se podívejte jak dlouho už působí ve svém oboru, jaké má zkušenosti. Chtějte vidět fotografie a videa jimi zorganizované svatby, popř. si vezměte kontakt na oddané páry.
 Ve svatební agentuře si vyslechnou vaše přání a poté vám nabídnou praktické rady a informace týkající se vašich požadavků.


Zkuste se svěřit třeba do rukou svatební agentury www.patricia.cz
Počet přečtení: 7794 Datum vložení: 7.4.2008



© oznamujemsvatbu.cz - všechna práva vyhrazena. Veškerý obsah těchto stránek podléhá Autorskému zákonu.
  • Žádost o uzavření manželství
  • Svatební agentura – svatba s organizací
  • Tradičně netradiční svatební oznámení
  • Výročí svatby
  • Svatební šaty nemusí být bílé
  • Před zkoušením svatebních šatů
  • Svatební zvyky, tradice a pověry
  • Netradiční svatební obřad
  • Trendy ve svatební fotografii